Kontaktinfo

BasicGym AS
Øvre Torvgate 24B
2815 Gjøvik

Tlf: 91815339 - 91815335 

Kontaktside  


info@basicgym.no

Kosttilskudd

Nyhetsbrev

Fyll ut din epostadresse for å motta vårt nyhetsbrev!

Meld meg på
Meld meg av

Basic Gym er etter vår mening best utstyrt i distriktet. Vi er billigst, og har den beste åpningstiden.

Kosttilskudd

Vi forhandler kosttilskudd fra Proteinfabrikken. Dette er etter vår mening den mest anerkjente og beste levrandøren på det norske markede. Alle produkter er godkjent av Mattilsynet. Politiet har for eksempel ikke lov å bruke andre levrandører av kosttilskudd enn Proteinfabrikken. 

Proteinfabrikken gir trygghetsgaranti: "Alle våre leverandører har et pålagt krav fra oss og norske myndigheter å forevise et analysepapir/varesertifikat ved ankomst til vårt produksjonsanlegg. Dette for å sikre forbrukerne om produktets opprinnelse og ektehet. Andre aktører i bransjen som kun opererer med ferdigproduserte og emballerte produkter har ikke disse kravene på seg fra myndighetene. Dessverre syns vi. Hos oss kan du selv se analysene og vurdere innholdet før du kjøper noe som helst, hvem andre har denne servicen? Vi garanterer at våre produkter er fri for helseskadelige tilsetninger.
Ingen av våre produkter inneholder forurensninger som kan slå ut på dopingtester, så du kan trygt bruke våre produkter for å øke dine idrettsprestasjoner og fremme din helse".

Når det gjelder priser hos Basic Gym, er vårt mål å kunne konkurrere med nettbutikkene. I de fleste tilfeller blir det faktisk billigere å handle hos oss, når frakt og gebyrer også tas med i totalprisen. Hos oss får du dessuten varene over disk, og slipper køene på postkontoret.

Under kan du lese en del genelelt om kosttilskudd, samlet fra flere kilder på nette.Vi tar her en kikk på emnet kosttilskudd, slik at du kan finne ut om kosttilskudd er nødvendig for deg.

Vi gir deg kompetente svar om kosthold og trening. Dersom vi ikke selv kan svare, sender vi spørsmålet videre til eksperter hos Proteinfabrikken.

De første punktene nedenfor inneholder generel informasjon, lengre ned kan du lese om noen av våre produkter.

Layout/design: Mellerdesign

(c) BasicGym 2005