Kosttilskudd / sportsernæring


Vi forhandler for Proteinfabrikken i Sandefjord. Gjøviks beste butikk innen sportsernæring!

Vi har valgt Proteinfabrikken som vår hovedleverandør fordi dette er den mest anerkjente, og beste leverandøren på det norske markedet. Proteinfabrikken leverer trygge produkter av høy kvalitet. Alle produkter er godkjent av Mattilsynet, og gjennomgår svært strenge kontroller.

Proteinfabrikken gir trygghetsgaranti.  Vi garanterer at ingen av våre produkter inneholder helseskadelige ingredienser, eller er forurenset av stoffer som kan slå ut på dopingtester.

Når det gjelder priser hos Basic Gym, så er vårt mål å kunne konkurrere med nettbutikkene. I de fleste tilfeller blir det faktisk billigere å handle hos oss. Vi gir deg nettpris i butikk. #nettprisibutikk #ikkebestillpånett ;)

Vi gir deg kompetente svar. Dersom vi selv ikke kan svare, sender vi spørsmålet videre til eksperter hos Proteinfabrikken.

Se www.proteinfabrikken.no for mer info om våre produkter. Vi har det meste inne! Butikken er betjent alle hverdager 17 til 20.

Vi har de råeste treningsklærne - Billigere enn på nette!!! Vi forhandler GASP - Better Bodies - Gorilla Wear. Send oss bestillingen på mail, og hent i butikken! info@basicgym.no

Proteinfabrikken i Sandefjord. Proteinfabrikken, Stokke i Vestfold.

 
 
 

Alle rettigheter tilhører Basicgym.no, ta kontakt med oss. Design fra Webenhet.